Fursecuri linzer cu dulceata de capsuni

Fursecuri linzer cu dulceata de capsuni
Fursecuri linzer cu dulceata de capsuni
Ingrediente:
Pentru aluat
-350 g făină
-250 g unt topit (80% grăsime)
-2 gălbenușuri
-140 g zahăr
-esență de vanilie
-esență de lămâie
-un praf de sare
-zahăr tos (pentru decor)
-zahăr vanilat (pentru decor)

Umplutură:
-dulceață de căpșune Comoara Dulce

Mod de preparare
Se amestecă toate ingredientele pentru aluat și se lasă la frigider timp de 20 de minute.
După aceasta, aluatul se întinde și se taie în forme rotunde. La jumătate dintre acestea, decupăm o inimioară cu o ustensilă specială.

Se bagă la cuptorul preîncălzit, la 180° de grade, pentru 10-12 minute sau până când fursecurile devin aurii.
După ce s-au răcit, pe formele rotunde punem câte o linguriță de dulceață de căpșune
Comoara Dulce și presăm peste, ușor, formele cu inmioarele decupate.

Poftă bună!
Produse din pasiune
Bunătatea din spatele produselor noastre vine din simplitatea ingredientelor și din pasiunea cu care acestea sunt preparate. Dulceața Comoara Dulce este făcută din fructe Clasa A Premium selectate cu multă atenție, din surse naturale și bune pentru sănătate.
  • Produs în Romania
  • Produs natural
  • Fara gluten
  • Fara coloranți
  • Fara potențiali alergeni
  • Fara îndulcitori artificiali
  • Fara carbohidrati
  • 0,01% conservant