Negresa de post cu dulceata de zmeura

Negresa de post cu dulceata de zmeura
Negresa de post cu dulceata de zmeura
Ingrediente:

250 ml apă
300 g făină
150 g zahăr
140 ml ulei
3 linguri de cacao 80%
o linguriță praf de copt
6 linguri dulceață de zmeură Comoara Dulce

Mod de preparare:
Se amestecă apa cu zahărul până când acesta este aproape topit, iar apoi se adaugă uleiul. Făina se amestecă cu praful de copt și întreaga cantitate de cacao, care ulterior se încorporează în apa cu zahăr.
Se amestecă toate foarte bine cu mixerul, astfel încât să nu existe cocoloașe, apoi se adaugă dulceața de zmeură care se amestecă ușor cu un tel.

Se pregătește o tavă rotundă cu hârtie de copt (diametru 28 cm), în care adaugăm aluatul obținut și se punem la cuptor, la 200 de grade, pentru 35-40 de minute, sau până când prăjitura „trece testul scobitorii”.

Poftă bună!
Produse din pasiune
Bunătatea din spatele produselor noastre vine din simplitatea ingredientelor și din pasiunea cu care acestea sunt preparate. Dulceața Comoara Dulce este făcută din fructe Clasa A Premium selectate cu multă atenție, din surse naturale și bune pentru sănătate.
  • Produs în Romania
  • Produs natural
  • Fara gluten
  • Fara coloranți
  • Fara potențiali alergeni
  • Fara îndulcitori artificiali
  • Fara carbohidrati
  • 0,01% conservant