Prăjitură cu gem de zmeură și bezea
Pentru aluat:
- 180 g de făînă
- 100 g de migdale în pudra
- 100 g de zahăr pudra
- 90 g de unt la temperatura ambianța
- esență vanilie
- 1 ou
Garnitură:
- 150 g de gem de zmeură
Pentru bezea:
- 3 albușuri
- 80 g de zahăr pudra
- 80 g de zahăr tos
- migdale feliate pentru decor
Mod de preparare
Untul trebuie să fie la temperatura ambianța. Puneți într-un castron sau în bolul robotului făînă, pudra de migdale, untul, vanilia și zahărul. Amestecați, adăugați apoi oul și framantati rapid până obțineți un aluat. Întindeți-l cu mâna într-o tavă unsă 25/25 cm. Dați la rece tavă cel puțin 30 de minute. Incalziti cuptorul la180 °C și întindeți gemul de zmeură.
Bateți albușurile spumă încorporând treptat zaharurile. Etalați bezeaua obținută cu un posh peste gem.
Decorați cu migdale feliate. Dați la cuptor timp de 35-40 minute. Lăsăți să se răcească, apoi tăiați în porții.
Poftă bună!
Produse din pasiune
Bunătatea din spatele produselor noastre vine din simplitatea ingredientelor și din pasiunea cu care acestea sunt preparate. Dulceața Comoara Dulce este făcută din fructe Clasa A Premium selectate cu multă atenție, din surse naturale și bune pentru sănătate.
- Produs în Romania
- Produs natural
- Fara gluten
- Fara coloranți
- Fara potențiali alergeni
- Fara îndulcitori artificiali
- Fara carbohidrati
- 0,01% conservant